Paniek in de familie Verhulst: Ellen krijgt slecht nieuws

door: LHX
Verhulstjes
Afbeelding bron: Play4

Eind september vond in het Nederlandse Barneveld de première van de Studio 100-musical '40-45' plaats. Voor Gert Verhulst eindigde de avond niet zoals verwacht.

Gert Verhulst, Ellen Callebout en Viktor Verhulst waren samen aanwezig op de première van '40-45', maar tijdens de receptie achteraf moesten Gert en Ellen er plots vandoor. Ellens ouders hadden namelijk slecht nieuws over hun hond Leo.

"Ellen kreeg ineens telefoon. Leo was omgetoverd tot een soort hogedrukspuit", vertelt Gert in de podcast 'Vik & Gert'. "Bloed uit z'n kont en overgeefsel vooraan."

Ellen was helemaal in paniek. "Je weet, als er iets met Leo is, dan is het om zeep." Ze belde meteen de dierenarts op, die haar aanspoorde om binnen de twee uur bij hem langs te komen.

Halsoverkop reden ze daarom naar Antwerpen om Leo op te pikken en vervolgens naar de dierenarts in Schilde. Gelukkig is inmiddels alles weer in orde met Leo. Wél is er heel wat schoonmaakwerk aan te pas gekomen. "Ze hebben een hele dag gekuist", klinkt het.