Wat is er aan de hand tussen Lyn en Tim in 'Thuis'? Kijkers denken het al te weten

door: LHX
Thuis - Tim
Afbeelding bron: Eén

Onlangs maakte de 'Thuis'-kijker kennis met yogalerares Lyn. Zij lijkt op het eerste gezicht een vrolijke dame, maar langzaamaan wordt duidelijk dat ze ook een donkere kant heeft.

"Lyn is erg empathisch, maakt snel vrienden en komt heel open en sympathiek over, maar heeft ook een donker kantje", zei actrice Kim Van Oncen begin september al over haar nieuwe personage Lyn. Het lijkt erop dat dat donkere kantje naar boven aan het komen is.

Lyns zus Tim heeft het immers erg moeilijk sinds haar komst. Lyn lijkt iedereen rond haar vinger te winden met haar spontane persoonlijkheid, terwijl Tim steeds chagrijniger wordt. Hij is al verschillende keren uitgevlogen tegen mensen die hem naar zijn zus vroegen.

Het is duidelijk: in het verleden is er iets gebeurd tussen hem en Lyn. Maar wat dan, is uiteraard de vraag. De kijkers vermoeden dat het iets te maken heeft met Anouk, Tims tweelingzus die op 15-jarige leeftijd overleed.

"Tim heeft de dood van zijn zus op een ongeluk laten lijken (anders ging Lyn naar de gevangenis), maar hij weet dat Lyn haar vermoord heeft omdat ze altijd jaloers was op haar zus", wordt er gespeculeerd op sociale media. 

"Volgens mij heeft Tim iets op zijn kerfstok dat niet geweten mag worden. En Lyn speelt de onschuldigheid zelve, maar daar zit ook venijn in denk ik", klinkt het ook. "Tim heeft volgens mij de dood van zijn tweelingzus op zijn geweten en dat mag niet uitkomen."

"Ik denk dat de nieuwe slechterik van 'Thuis' haar entree heeft gemaakt. Haar ware gelaat gaat nog bovenkomen..." "Spannend, hopelijk weten we snel wat er vroeger gebeurd is." "Dat het maar vlug uitkomt. Het moet iets heel serieus zijn."