Raoul Hedebouw niet te spreken: “Arizona en De Wever hebben listig plannetje”

door: BVDO
Raoul Hedebouw
Afbeelding bron: Photonews

Bart De Wever wordt opnieuw formateur voor een federale regering. Dat is echter niet naar de zin van PVDA-voorzitter Raoul Hedebouw.

Bart De Wever krijgt een nieuwe kans om een federale regering te vormen. Bij de PVDA zijn ze niet gerust in die ontwikkeling. Volgens voorzitter Raoul Hedebouw ligt er een misleidend plan op tafel.

“De vijf Arizona-partijen kwamen overeen om de supernota, met daarin onder andere btw-verhogingen, aanvallen op de index en besparingen op de pensioenen, uit te stellen, tot na de verkiezingen van 13 oktober”, klinkt het.

Hij vindt dit pure misleiding van de bevolking. “De waarheid is dat ze vòòr de lokale verkiezingen geen verantwoordelijkheid durven nemen voor de maatregelen die ze willen opleggen, omdat ze weten dat er geen publieke steun voor is.”

Hij roept dan ook op om een signaal te geven bij de volgende verkiezingen. “Mensen zijn niet dom, de weerstand zal blijven groeien. 13 oktober is de kans om een signaal te geven tegen deze antisociale plannen en de partijen die ze willen uitvoeren.”