Uit het leven gerukt: Peuter (2) sterft bij tragisch ongeval tijdens het spelen

door: STS
Slachtoffer
Afbeelding bron: Gofundme.com/f/support-for-karl-cristy-after-tragic-loss

Een peuter is het slachtoffer geworden van een tragisch ongeval. Het kind kwam daarbij om het leven.

De 2-jarige Bodhi was zich afgelopen zaterdag aan het uitleven op een springkasteel, in Casa Grande, in de Amerikaanse staat Arizona. Maar er volgde een tragisch incident: een windvlaag tilde het hele springkasteel op, waarna het door de lucht vloog en in de tuin van de buren neerstortte.

Meerdere kinderen vlogen door de lucht, weet The Mirror te melden. Een jongetje, Bodhi, werd met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De artsen konden zijn leven echter niet meer redden. Een tweede kind liep niet-levensbedreigende verwondingen op het bij het incident.

De lokale politie speekt van een "tragisch ongeval". "We willen onze oprechte gedachten en gebeden overbrengen aan de rouwende familie."

Rouwen en nieuw hoofdstuk in leven

Op een GoFundMe-pagina werd al meer dan 127.000 dollar opgehaald voor de nabestaanden. Daar valt ook te lezen dat de moeder van de peuter hoogzwanger is. Ze is uitgerekend voor 31 mei.

"We willen onze steun bieden en de financiële last die zo'n tragedie meebrengt verlichten", schrijft de vriendin die de inzamelingsactie opstartte. "De donaties zullen de ouders helpen focussen op het rouwen, terwijl ze zich ook voorbereiden op een nieuw hoofdstuk in hun leven."

Volg Redactie24 nu op Instagram