Vrouw in ziekenhuis overleden na vreselijk ongeval met speedpedelec: "Ze zal enorm gemist worden"

door: STS
Kaars - rouw - overlijden
Afbeelding bron: Pixabay (archieffoto)

Een vrouw die een zwaar ongeval kreeg met haar speedpedelec is in het ziekenhuis overleden aan haar verwondingen. Ze werd 59 jaar oud.

Het ongeval deed zich op donderdag 11 april voor. Die dag liep het rond 17.30 uur mis voor de 59-jarige Ann uit Grimbergen. Ze kwam in Zaventem met haar speedpedelec vanuit de Kerkstraat gereden en botste tegen een wagen die op de Kleine Daalstraat reed.

"Uit de eerste vaststellingen blijkt dat de speedpedelec op het kruispunt met een aanzienlijke snelheid in de zijkant van het voertuig is gereden", vertelde het parket toen aan de openbare omroep.

Het slachtoffer werd eerst ter plaatse verzorgd en nadien in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. Daar lag ze in coma. Nu is bekend geraakt dat de vrouw zaterdag aan haar verwondingen is bezweken.

Warm en optimistisch

"De familie verkeert in diepe rouw. Ann, die actief was als loopbaancoach, laat een echtgenoot en twee kinderen achter", schrijft het Nieuwsblad. "Een warme en optimistische persoon, die enorm zal gemist worden", omschrijft een kennis haar.