Tragisch: Zwaar ongeval kost vrouw het leven, zoontje ging nog hulp zoeken

door: STS
Ambulance - ziekenwagen
Afbeelding bron: Photonews

Bij een zwaar verkeersongeval is een moeder gestorven. Haar zoontje, die ook in de auto zat, overleefde het ongeval wel.

Het was in Voormezele, een deelgemeente van Ieper, waar het vrijdagavond fout liep. In de Wittenhuisstraat verloor een vrouw de controle over het stuur van haar wagen, met vreselijke gevolgen. De auto slipte, ging van de baan en ging over de kop. Het voertuig kwam uiteindelijk ondersteboven tegen een verlichtingspaal tot stilstand, meldt Focus-WTV.

Voor de bestuurster, een vrouw van 43 jaar, kwam alle hulp te laat. "De vrouw moet vermoedelijk op slag dood zijn geweest", weet HLN. Haar 8-jarige zoontje raakte als bij wonder slechts lichtgewond en ging hulp zoeken in de buurt.

De brandweer kwam ter plaatse om het slachtoffer te bevrijden uit het wrak, maar de ambulanciers konden uiteindelijk niets meer doen voor de vrouw.

Het parket stuurde geen verkeersdeskundige ter plaatse. "Er waren geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken", vertelde Glenn Verdru, woordvoerder van politiezone Arro Ieper, aan de Krant van West-Vlaanderen.