Wil je weten wat je hond echt denkt en voelt? Ontdek hun geheimen in gloednieuwe Netflix kijktip

door: WVDS
Inside the Mind of a Dog, Netflix documentaire
Afbeelding bron: Netflix

Netflix lanceert vrijdag 9 augustus een gloednieuwe documentaire die je als hondenliefhebber niet wil missen. Er valt heel wat te ontdekken over onze redders en beste vrienden. Lees verder meer over deze kijktip.

In Inside the Mind of a Dog kom je heel wat te weten over deze trouwe viervoeters. Wetenschappelijke en emotionele inzichten worden onthuld.

Wat gaat er allemaal om in het brein van onze trouwe viervoeter, je komt het te weten in Inside the Mind of a Dog op Netflix

De documentaire Inside the Mind of a Dog duurt 1 uur en 15 minuten. Rob Lowe neemt de kijker mee op een reis door de mysteries van 's werelds populairste huisdier, de hond.

Zo vertelt de trailer dat honden 16 gezichtsuitdrukkingen hebben. Hun neus is als onze vingerafdruk, uniek. Het is aan ons om uit te zoeken wat de uitdrukkingen van honden willen zeggen en hoe hun brein werkt. 

De documentaire onthult wat honden denken, waarom ze doen wat ze doen en of ze echt van ons houden zoals wij van hen houden. Je komt sowieso heel wat te weten en wie weet begrijp je na het bekijken van de documentaire je beste vriend nog beter.

Tags