Waarschuwing voor nieuwe webshop: Bestellingen van honderden consumenten niet geleverd door bedrijf

door: PMN
Laptop - werken - oplichting
Afbeelding bron: Pixabay (archieffoto)

Er is een nieuwe webshop in het leven geroepen. De webshop werd opgericht door de ex-zaakvoerders van Elektro Lommelen. Hun winkel is intussen failliet verklaard.

Consumentenorganisatie Testaankoop waarschuwt voor de webshop e-TechWorld. De webshop is onlangs opgericht door de ex-zaakvoerders van Elektro Lommelen, meldt VRTNWS. Momenteel lopen er honderden onopgeloste klachten tegen dat bedrijf.

Sinds de zomer van 2023 ontving Testaankoop al honderden klachten over Elektro Lommelen. Leveringen werden maanden uitgesteld en voorschotten werden niet terugbetaald. Dat ex-zaakvoeders van dat bedrijf hebben nu de webshop e-TechWorld opgestart.

Testaankoop waarschuwt voor de webshop e-TechWorld

Elektro Lommelen is intussen ook failliet verklaard. Ze hebben nu een nieuwe webshop opgestart. Daar zijn momenteel geen klachten over, maar het parket houdt de webshop wel in de gaten.

Testaankoop vreest dat de webshop hetzelfde verhaal zal worden. Woordvoerder Laura Clays blijft voorzichtig, maar wil wel waarschuwen: "We zien dat e-TechWorld dezelfde modus operandi gebruikt. Ze hebben geen groot magazijn, dus dat betekent ook dat ze geen grote voorraad kunnen aanleggen.”

“Daardoor wordt het risico op langere leveringstermijnen groter. De prijzen die ze hanteren liggen - net als bij Elektro Lommelen - vaak ver onder de prijzen die we bij andere winkels zien. Denk dus twee keer na voordat je een bestelling plaatst."

Tags webshop