Pedofiel verongelukt nadat hij meisje ontvoerde en aanrandde

door: STS
Politie
Afbeelding bron: Shutterstock / Zag Advertising

Een man heeft een kind ontvoerd in een supermarkt en randde het meisje aan. De dag erna verongelukte hij met zijn wagen toen hij achtervolgd werd door de politie.

Het 9-jarige meisje was donderdagochtend samen met haar oma boodschappen aan het doen in een winkel in New York. Toen de oma even naar het toilet moest, bleef het kind enkele minuten alleen achter.

Tijdens die korte periode benaderde een 64-jarige man het meisje. Hij greep haar bij de haren en sleepte haar de winkel uit. Buiten stak hij haar in zijn wagen. Bewakingscamera's legden het schokkende incident vast.

Voorbijganger probeert in te grijpen

De man reed daarna weg, om verderop te stoppen en het meisje seksueel te misbruiken in de auto. Een voorbijganger die zag wat er gebeurde, probeerde nog in te grijpen, maar de zestiger kon ontkomen, met het meisje nog steeds in de wagen.

Vreemd genoeg keerde hij daarna terug naar de supermarkt waar hij het meisje ontvoerde. Hij randde haar een tweede keer aan voor hij haar achterliet op straat en wegreed, schrijft The Sun.

Achtervolging aan hoge snelheid

Een dag later, op vrijdagnamiddag, merkte de politie het voertuig van de man op. Toen de agenten hem aan de kant wilden zetten, weigerde hij te stoppen. Het kwam daarna tot een achtervolging aan hoge snelheid.

Daarbij negeerde de bestuurder een stopbord aan een kruispunt, waarna hij inreed op een andere wagen. Beide bestuurders raakten gewond. De zestiger werd in het ziekenhuis doodverklaard.