Maakte Antwerp een fout in transferzomer? "Dat was harder nodig dan de komst van Praet"

door: JDH
Fans Antwerp FC
Afbeelding bron: Photonews

Antwerp pakte op de slotdag van de transfermarkt nog uit met de komst van Dennis Praet. Toch lijkt er nog een groter probleem te zijn bij Antwerp dat niet werd opgelost. 

Met George Ilenikhena, Jurgen Ekkelenkamp, Mandela Keita en Alhassan Yussuf verkocht Antwerp vier sterkhouders, ook huurspelers Owen Wijndal en Chidera Ejuke vertrokken. Dat zijn toch zes spelers. 

Met de komst van onder meer Ayrton Costa, Jairo Riedewald, Denis Odoi en Tjaronn Chery haalde Antwerp wel wat nieuwe spelers. De transfervrije komst van Dennis Praet werd nog een stevige versterking in huis gehaald.

Toch ziet Patrick Goots nog één positie waar Antwerp geen versterking haalde. "Versterking in de spits harder nodig was harder nodig dan Praet", zegt hij bij Gazet van Antwerpen. "De Roeck en velen met hem zullen bidden dat Janssen niets overkomt."

"Maar iedereen weet ondertussen: Janssen speelt, in al zijn enthousiasme op het randje en soms erover, waardoor hij doorheen het jaar wel eens een schorsing oploopt." Antwerp kan dus wel eens in de problemen komen.