Antwerp krijgt stevige waarschuwing ondanks grote zege: "Mag niet gebeuren tegen Club Brugge"

door: JDH
Royal Antwerp FC
Afbeelding bron: Photonews

Antwerp heeft tegen STVV stevig uitgehaald door thuis met 6-1 te winnen. Toch ziet Patrick Goots nog wat werkpunten voor Antwerp. 

Antwerp is met 6 op 9 begonnen aan het nieuwe seizoen. Het won zijn eerste wedstrijd met 0-1 van Charleroi en verloor thuis met 1-2 van Anderlecht. Tegen STVV herpakte Antwerp zich met een 6-1 zege. 

Chery, Doumbia, Valencia en Ondrejka met een hattrick zorgden voor de vele goals. Antwerp kan dan ook met veel vertrouwen naar Club Brugge trekken, dat met amper 1 op 9 aan het nieuwe seizoen is begonnen. 

"Toch mogen we deze prestatie niet overroepen. STVV liet achterin véél steken vallen. De Truiense doelman Jo Coppens kende niet zijn beste dag, om het zacht uit te drukken", zegt Patrick Goots bij GvA. 

Er waren bij Antwerp ook wel wat zwakte, zag Goots. "STVV strafte de ruimte achter Costa, maar vooral in de rug van Bataille, niet af. Tegen Club Brugge volgende week zullen de flanken toch beter moeten staan. Kleppers als Nusa en Skov Olsen moet je die ruimte niet geven."