Klanten rennen naar Albert Heijn voor stuntpromoties: Meer gratis dan je betaalt

door: MRO
Albert Heijn
Afbeelding bron: Shutterstock / PixelBiss

Albert Heijn pakt in de nieuwe folder, die geldig is van 30 september tot en met 6 oktober, uit met stuntpromoties. Voor tal van producten krijg je meer stuks gratis dan dat je er hoeft aan te kopen.

'De giga gratis week', zo staat in grote letters te lezen op de folder van Albert Heijn en die belofte maakt de Nederlandse supermarktketen waar. Voor tal van producten geldt dat je er bij aankoop van 1 liefst 2 gratis krijgt of 3 gratis bij aankoop van 2 stuks.

De 2 kopen + 3 gratis promotie geldt onder meer op Solo patisserie en gourmet (250 gram), op Bonduelle lunch bowls, op alle AH donuts en Almhof kwark in verschillende varianten.

Op heel wat andere producten geldt de actie 1 kopen + 2 gratis. Dat is zo voor alle koekjes van Farm Brothers, pannenkoeken Beauvoords bakhuis (9 stuks), alle AH kaiserbroodjes en alle smeersalades van Charles (vb kip-currysalade, balletjes in tomaat, ...) en nog enkele andere artikelen.

Daarnaast zijn er nog heel veel producten waarvoor de promotie 1 kopen + 1 gratis van toepassing is. Kortom, klanten kunnen deze week heel veel geld besparen bij Albert Heijn.