Jacotte Brokken reageert na kwetsende commentaren die ze krijgt

door: PMN
Jacotte  Brokken
Afbeelding bron: Photonews

Jacotte Brokken is weervrouw bij de VRT. Sinds ze op het scherm komt, kreeg ze ook al kwetsende commentaren over zich heen. Daar reageert ze nu op.

Jacotte Brokken vertelt in Story meer over de kwetsende commentaren die ze krijgt. Die gaan dan over haar figuur. “Maar daar laat ik mijn slaap niet voor,” is de weervrouw duidelijk.

“Die persoon zal gewoon een slechte dag hebben gehad en dat op iemand willen uitwerken. Ik kan dat makkelijk relativeren. Of ik ventileer het even tegen mijn partner, ouders, vrienden. Mensen die me graag zien.”

Jacotte Brokken ligt niet wakker van de kwetsende commentaren die ze krijgt over haar figuur

“Otto-Jan Ham zei me al lachend: ‘Als je een job hebt in de media, ben je sowieso gepest geweest als kind.’ En dat klopt misschien ergens wel. Ook al voel je je soms introvert of onzeker, van zodra de camera draait, valt dat dan weg en kun je zijn wie je bent.”

De meeste commentaren die Jacotte krijgt, zijn positief. Ze is in korte tijd ook doorgegroeid tot een populaire weervrouw. Ze geeft ons, samen met Sabine Hagedoren en Bram Verbruggen, een weerupdate.