HEMA-klanten zijn het eens met elkaar: "Geweldig product met een goede prijs"

door: STS
HEMA
Afbeelding bron: Photonews

Een artikel dat bij HEMA verkocht wordt valt duidelijk in de smaak bij de klanten. Zij zijn er bijna allemaal lovend over.

Het gaat om een staande ventilator. Deze kan roteren, heeft een verticaal verstelbare hoek en werkt met een afstandsbediening. Het artikel is in prijs verlaagd en kost nu 50 euro in plaats van 85 euro.

"Mooie kwaliteit en maakt weinig geluid", schrijft een koper. "Er zijn drie standen, waarvan de derde stand echt harde wind oplevert. Met de afstandsbediening is hij makkelijker te bedienen en er zijn meerdere opties. Ik heb meerdere ventilatoren gehad maar deze is toch wel de nummer één voor mij."

"Hij was vrij simpel in elkaar te zetten. Erg blij met het apparaat. Ziet er goed uit en doet het goed", lezen we in een andere recensie.

Al zijn er sommigen die de ventilator wat wankel noemen: "Topventilator, al is de voet wat wankel. Niet aankomen, dan gaat het helemaal goed."

"Mooie ventilator, chique uitstraling. Makkelijk in gebruik met de afstandsbediening. Zit een slaapstand op, erg fijn!", schrijft een ander.

"Geweldig product met een goede prijs. Vooral de afstandsbediening maakt hem heel praktisch", lezen we ook nog.

Volg Redactie24 nu op Instagram

Ventilator
Afbeelding bron: Hema