50% korting op fotoboeken bij HEMA: Laat je mooiste vakantieherinneringen niet verloren gaan!

door: STS
Fotoboek
Afbeelding bron: Shutterstock / Andrey_Popov

Het einde van de zomervakantie komt in zicht. Veel mensen zijn al terug van hun vakantie, en dan is het tijd om de mooiste foto's te selecteren.

Bijna iedereen maakt tegenwoordig digitale foto's, maar het is toch leuk om ze ook echt in handen te hebben. Dat kan door ze te verzamelen in een fotoboek.

Op die manier kan je familieleden of vrienden die op bezoek komen snel en eenvoudig je mooiste vakantiefoto's laten zien. En je maakt er natuurlijk een mooie herinnering mee voor het nageslacht.

50% korting bij HEMA

Op de website van HEMA kan je met de actiecode FB2527 maar liefst 50% korting bekomen op fotoboeken. Deze zijn in verschillende formaten beschikbaar. Je kan opteren voor een vierkant, liggend of staand formaat, en uit een harde, zachte of linnen kaft. Luxeboeken hebben een vlakliggende binding, waardoor de linker- en rechterpagina één geheel vormen.

Ook een fotoboekje met nietjes, een pocketfotoboekje en verschillende ringbandboekjes behoren tot de mogelijkheden. Ook op deze versies wordt er 50% korting gegeven.

Fotoboeken
Afbeelding bron: Hema
Tags hema foto's