Volgers in de wolken met video die Eline De Munck deelt: “Zo herkenbaar, en heerlijk dat je dit post”

door: WVDS
Eliine De Munck en dochter Colette
Afbeelding bron: Instagram @elinedemunck

Eline De Munck en haar man, Michaël R. Roskam, werden op 8 maart ouders van de kleine Colette. Het moederschap gaat Eline heel goed af.

Als zaakvoerster van Odettes Lunettes geeft ze vaak inkijk in haar privéleven op Instagram. Ze toont alledaagse zaken heel puur, zonder franje of gêne. Nu ze mama is, zijn haar berichten een mix van hard werken in haar zaak en workouts om haar lichaam weer in vorm te krijgen. Maar ze laat haar volgers ook weten hoe het met Colette gaat.

“Weet je dat je de allerbeste mama bent als je kiest voor waar jij je goed bij voelt?", Eline De Munck

Van 1 tot 7 augustus is het de Wereldborstvoedingsweek, en nu Eline borstvoeding geeft aan haar bijna 5 maanden oude baby, deelt ze een video. In de video schrijft Eline over waarom borstvoeding geven zo geweldig is.

Ze benadrukt ook dat elke moeder moet doen waar ze zich goed bij voelt: “Weet je dat je de allerbeste mama bent als je kiest voor waar jij je goed bij voelt? Of dat nu borstvoeding of flesvoeding is, zolang het maar met de grootste liefde en zorg voor jezelf én de baby wordt gegeven, is dat perfect.”

Astrid Coppens reageert met “Prachtig.” Haar volgers vinden het bericht ook geweldig: “Zo herkenbaar, en heerlijk dat je dit post,” “Jullie stralen allebei, mooi om te zien. Geniet van elk moment,” of “Hemelse momenten.”