Regi vertelde ook aan zijn dochters dat Kristel zwanger is: “Zo reageerden ze"

door: PMN
Regi - Kristel
Afbeelding bron: Instagram @realregi

Regi en Kristel Hubney verwachten over enkele maanden hun eerste kindje samen. Regi heeft al twee dochters uit een eerder huwelijk. Ook Kristel heeft al een dochter.

Kristel Hubney is halverwege haar zwangerschap. Intussen weet ook iedereen wel dat ze zwanger is. Ze is uitgerekend op 28 december.

Regi vertelde het nieuws uiteraard ook al aan zijn twee dochters. “Ik heb het tegen mijn dochters gezegd voordat het in de pers kwam. Ze waren blij,” legt de populaire DJ uit in Nina.

“Voor hen is het iets meer een ver-van-hun-bedshow, want ze zijn veel meer bij hun mama dan bij mij. Maar ze zijn heel nieuwsgierig, en ze willen het geslacht weten. Maar ik zeg het niet. We houden het geheim, al vind ik het heel moeilijk om het niet te verraden.”

De dochters van Regi waren blij met het nieuws dat hij opnieuw papa wordt

Het geslacht verzwijgen wordt de grootste uitdaging voor Regi. “Ik vind het gewoon moeilijk om me niet te verspreken. Ook met de naam.”

“We noemen het kind nu al bij naam en dat wordt een automatisme. Hier zal ik het niet laten vallen, want dit is een interview. Maar stel dat ik dadelijk iets te drinken krijg en aan de praat raak, dan kan de naam er zomaar per ongeluk uitfloepen.”

Tags Regi