Jongeman spoorloos verdwenen: Politie doet belangrijke oproep aan iedereen

door: STS
Opsporingsbericht
Afbeelding bron: Federale politie

Een jongeman is spoorloos verdwenen. Op vraag van het parket van Oost-Vlaanderen, afdeling Dendermonde, is er een opsporingsbericht verspreid.

De 29-jarige Nick Roggeman verliet afgelopen donderdag, op 17 oktober 2024, zijn woning in de Oude Heirbaan in Dendermonde. Dat was omstreeks 19.30 uur. Sindsdien ontbreekt elk spoor van de twintiger.

"Nick is 1m85 lang en slank - maar sportief - gebouwd. Hij heeft donkerbruine ogen, en kort, donkerblond-bruin haar", klinkt het in het opsporingsbericht. 

"Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een lichtgroene trui met kap van het merk Tommy Hilfiger, een zwarte trainingsbroek en zwarte baskets van het merk Nike."

Hyundai i20

Er wordt ook gevraagd om uit te kijken naar een wagen, een model van Hyundai. ""Hij verplaatst zich met een donkergrijze Hyundai i20 met nummerplaat 1-XKD-212."

Wie deze persoon gezien heeft, of meer weet over zijn verdwijning, wordt verzocht om contact op te nemen met de speurders. Dat kan via het gratis nummer 0800/30.300, of via het e-mailadres opsporingen@police.belgium.eu.