Kind (6) op tragische wijze om het leven gekomen: "De familie krijgt ondersteuning"

door: STS
kaars
Afbeelding bron: Pixabay

Een kind is donderdag om het leven gekomen. Het jongetje overleefde een val vanop grote hoogte niet. Het slachtoffer werd slechts zes jaar oud.

Het tragische incident deed zich donderdagochtend voor in het oosten van Londen. Rond 06.00 uur kreeg de politie de melding dat een kind uit een appartementsgebouw gevallen was. Het ging om een val vanop de vijftiende verdieping, van een hoogte van circa 45 meter.

De politie, de brandweer, ambulances en een helikopter met medische hulpverleners haastten zich naar de plaats van het ongeval. Maar al snel werd duidelijk dat het leven van het kind niet meer gered kon worden.

"Een 6-jarig jongetje was vanop een van de bovenste verdiepingen van een appartementsgebouw naar beneden gevallen. Ondanks de inspanningen van de hulpdiensten stierf het jongetje ter plaatse. Zijn familie is op de hoogte en krijgt ondersteuning", vertelde de politie aan Metro.

"Het overlijden wordt als onverwacht behandeld en er wordt onderzoek gedaan naar de precieze omstandigheden. Niemand werd gearresteerd."

Volg Redactie24 nu ook via WhatsApp