Camille is er heel duidelijk over: “Of ik in mijn ondergoed rondjes ga dansen?”

door: PMN
Camille
Afbeelding bron: Instagram @camille_dhont

Camille keert straks weer terug op televisie. We zien haar in het nieuwe seizoen van ‘Milo’. Voor de zangeres was het weer een geslaagde zomer.

Camille scoort met ‘Oeh la la’ opnieuw een zomerhit. Het zal haar veel deugd doen. Zingen en optreden is het liefste wat ze doet.

In Het Laatste Nieuws praat de zangeres over haar grote idool. “Dat is Britney Spears,” zegt ze. “Maar ik weet wel waar mijn grenzen liggen.”

Britney Spears deelt regelmatig filmpjes op haar sociale media waarin we haar in haar ondergoed zien dansen. Ze plaatst ook naaktfoto’s van zichzelf. De fans van Britney maken zich al een tijdje zorgen om haar.

Camille is een grote fan van Britney Spears, maar heeft zelf niet de intentie om in haar ondergoed rondjes de dansen

“Er is niemand die weet wat Britney meegemaakt heeft,” bedenkt Camille zich. “Ik kijk gewoon superhard naar haar op; haar biografie heb ik gekocht om binnenkort te lezen. Nee, ik maak me geen zorgen dat ik op sociale media in mijn ondergoed rondjes ga dansen.”

Camille wil andere dingen doen dan in haar ondergoed rondjes dansen. “Als ik naar mezelf kijk, maakt muziek me oprecht gelukkig. Het allergelukkigst was ik in het Sportpaleis.”