Koen Wauters helemaal overdonderd door verrassing van dochter Zita

door: LHX
Koen Wauters
Afbeelding bron: VTM

Vanavond kan je op VTM kijken naar de 'Tien Om Te Zien'-special ter ere van de 40ste verjaardag van Clouseau. Koen en Kris Wauters worden er door heel wat mensen verrast met een nummer.

De opnames van de '40 jaar Clouseau'-special waren een onvergetelijke dag voor Koen en Kris Wauters. Onder meer Ingeborg en Laura Tesoro verrasten het duo met een nummer, maar de grootste verrassing was het optreden van Zita Wauters.

Zij kwam samen met Pascal Braeckman op als Tarkastaja, de fake groep waarmee Clouseau vorig jaar optrad op Pukkelpop. Koens ongeloof was groot toen ze het masker af nam.

"Van Ingeborg had ik verwacht dat ze er zou zijn", vertelt hij aan Het Laatste Nieuws. "En ergens vermoedde ik dat Laura Tesoro een nummer zou komen zingen. Maar van Zita wist ik niks."

"Zij had vooraf gezegd dat ze niet kon komen en ik heb dat een hele tijd erg jammer gevonden", voegt hij eraan toe. "Ik vond het ergens zelfs een beetje ambetant dat ze er niet was. Tot ze vanonder dat masker kwam, natuurlijk. Dat was echt de max."