Om van te duizelen: dit is het prijskaartje van peperduur horloge waarmee Pogacar de Tour rijdt

door: JDH
tadej pogacar
Afbeelding bron: Photonews

Tadej Pogacar rijdt op een hoog niveau tijdens de Tour de France. Dat doet de Sloveen met een peperduur horloge rond zijn pols. 

Na de Giro lijkt Tadej Pogacar ook op weg om de Tour te winnen. De Sloveen won al drie etappes en heeft meer dan drie minuten voorsprong op Jonas Vingegaard. Pogacar rijdt de Tour ook met een stevig horloge om zijn pols. 

Het gaat om een horloge van het Zwitserse Richard Mille, namelijk de Richard Mille RM 011 yellow edition. Een peperduur horloge, want er hangt een prijskaartje aan vast van maar liefst 339.990 euro. 

Pogacar rijdt niet zomaar met een horloge van Richard Mille, zijn ploeg UAE Team Emirates wordt namelijk gesponsord door het Zwitserse bedrijf. Ook Rafael Nadal tenniste vaak met een horloge van Richard Mille om zijn pols. 

Vorig jaar tijdens Parijs-Nice gingen dieven er nog vandoor met een horloge van Pogacar.. Het horloge had een waarde van 165.000 euro en werd niet meer teruggevonden. De twee dieven werden wel gevat en kregen een celstraf van 4 jaar.