VTM

Jonah Hulselmans en Winnie Bogaerts uit ‘Blind Getrouwd’ beleefden huwelijksdip: Ze grepen dan ook in

door: PMN
Afbeelding bron: VTM

Jonah Hulselmans en Winnie Bogaerts kennen we nog van ‘Blind Getrouwd’. Ze namen in 2020 deel aan het programma. Vier jaar later zijn ze nog steeds getrouwd.

Jonah Hulselmans en Winnie Bogaerts leerden elkaar in 2020 kennen in ‘Blind Getrouwd’ en bleven ook getrouwd. Een jaar later renoveerden ze samen een huis in Arendonk. In 2022 was er de geboorte van hun dochtertje Lily.

Het koppel is erg gelukkig, maar in 2021 was er wel een dip. Winnie en Jonah besloten om relatietherapie te volgen. “Ik wilde die hulp eerst niet omdat ik vond dat ik het zelf kon oplossen,” citeert Het Laatste Nieuws hem in de kranten van Mediahuis.

Jonah Hulselmans en Winnie Bogaerts gingen in relatietherapie

“Maar je moet je niet beschaamd voelen om hulp in te roepen van iemand die de situatie vanop een afstand bekijkt. Anders zaten we hier misschien niet meer. We leerden op een correcte manier verwoorden wat we wilden zeggen.”

Jonah en Winnie hebben ook elk een apart leven. De twee levens te laten samensmelten bleek het probleem te zijn. Ze moeten hun agenda’s aan elkaar aanpassen.

“En de komst van ons kindje maakt het er niet eenvoudiger op,” merkt Jonah op. “Wanneer we onze agenda’s naast elkaar leggen, zien we pas hoe druk we het onszelf maken. De komende maand zitten de weekends al vol en hebben we nauwelijks tijd samen.”