VTM

Blind Getrouwd: Thomas’ deelname zorgt voor verrassende hereniging

door: WVDS
Blind Getrouwd Thomas portret
Afbeelding bron: VTM

Vrijdag maakte VTM via een persmededeling hun eerste Blind Getrouwd-koppel bekend: Larissa en Simen. Maar zij gaan natuurlijk niet alleen de eerste aflevering vullen.

Nadat zijn vriend Toon hem het nieuws brengt dat hij bijna vrijgezel af is, piekert de 31-jarige sportieveling Thomas uit Antwerpen zich suf over hoe zijn echtgenote eruit zal zien.

Thomas wil het nieuws van zijn deelname aan het VTM-programma maar al te graag delen met zijn ‘zussie’ Katrien, met wie hij erg hecht is, maar zij vertrok een maand geleden op wereldreis.

Zus van Thomas is op wereldreis vertrokken

Maar...speciaal voor Blind Getrouwd keert zijn zus terug naar België. En als ze dan toch onaangekondigd terugreist, kan ze maar beter meteen twee mensen overrompelen.

Zo verrast ze eerst broer Thomas met het nieuws dat ze toch zijn trouw kan bijwonen. En daarna brengt ze haar schoonzus-in-spe een bezoekje de dag voor haar huwelijk.

Maar of zijn bruid Britt, Karlien of Jorina zal zijn, houdt VTM nog even geheim. De kijkers kunnen het zelf ontdekken in de eerste aflevering op maandag 2 september op VTM.