Ideale moment of net niet? Jonas De Roeck laat zich uit over duel met Club Brugge

door: BVDO
Jonas De Roeck
Afbeelding bron: Photonews

Club Brugge speelde tot nu toe maar 1 op 9 bij elkaar. Het ideale moment voor Royal Antwerp FC om iets te rapen op Jan Breydel?

Straks staat de clash tussen Club Brugge en Royal Antwerp FC op de agenda. Blauwzwart miste zijn competitiestart, waardoor het wel eens het ideale moment, of misschien ook net niet, zou kunnen zijn voor The Great Old om Club Brugge te bekampen.

Jonas De Roeck weet heel goed dat een geslagen hond vaak het gevaarlijkst is om mee om te gaan. Coach Nicky Hayen liet al weten dat er deze week heel wat gebeurd is bij de regerende landskampioen richting deze topper.

De Roeck is alvast niet van plan om zijn team achteruit te laten trekken tegen blauwzwart. “De mentaliteit in de selectie is top. We hebben een werkklimaat waarin spelers mij kritisch vragen stellen waarom ik dit of dat vraag. Die goesting vertaalt zich op het veld. “

Van verstoppertje spelen is er geen sprake in deze topper. “Die intensiteit zit gewoon goed op dit moment. Ik kan één ding garanderen: we gaan niet naar Brugge om er catenaccio te spelen”, besluit De Roeck.