Degryse heel erg duidelijk in zaak De Bruyne: “Dan vrees ik voor het einde van Tedesco”

door: BVDO
Domenico Tedesco
Afbeelding bron: Photonews

Kevin De Bruyne haalde fors uit na de match tegen Frankrijk. De Rode Duivel zou zelfs denken aan stoppen als international.

Kevin De Bruyne kon er duidelijk niet mee om, met het niveau dat de Rode Duivels haalden tegen Frankrijk in de Nations League.

Het begon al tijdens de wedstrijd. “Naar het einde toe zag je ook hoe De Bruyne zich specifiek ergerde aan Theate”, klinkt het bij Marc Degryse in Het Laatste Nieuws.

Enerzijds toont dit de drive die KDB nog altijd heeft. “Anderzijds moet je je afvragen of het de ploeg helpt. Van zijn negatieve lichaamstaal zullen sommigen wel onder de indruk geweest zijn.”

En dan kwam het harde interview nog. Voor Degryse is het duidelijk dat Tedesco moet ingrijpen. Hij mag dit niet door Franky Vercauteren laten doen zoals in de zaak met Thibaut Courtois.

“Als hij er nog niet met De Bruyne over gepraat heeft, moet hij zo snel mogelijk naar Manchester trekken. Hij moet zelf zijn verantwoordelijkheid nemen en samen met De Bruyne tot een vergelijk komen.”

Na dit gesprek moet dit ook gecommuniceerd worden naar de buitenwereld. “Gebeurt dit niet, vrees ik voor het einde van Tedesco”, is Degryse overtuigd.