Antwerp-speler laat zich uit over fans van Club Brugge: "Dat is nog erger"

door: MAB
Royal Antwerp FC
Afbeelding bron: Photonews

Antwerp neemt het op dit moment op tegen Beerschot in de derby van 't stad. The Great Old probeert in eigen huis de 4-1 nederlaag van vorige week tegen Club Brugge door te spoelen. 

De positie van coach Brian Priske kwam na het verlies tegen Blauw-Zwart in het gedrang. Zijn manschappen hebben dus een extra reden om gemotiveerd voor de dag te komen in de partij tegen Beerschot. Ook de supporters van The Great Old verwachten een beter Antwerp. 

"Het belangrijkste wordt om met grinta aan de aftrap te komen, om het publiek mee te krijgen en Beerschot vanaf de eerste minuut bij de keel te pakken", klonk het bij Birger Verstraete bij de Gazet van Antwerpen. 

Bij Faris Haroun zindert de 4-1 pandoering nog na. De centrale middenvelder mag niet in actie komen tegen de stadsrivaal vanwege een vijfde gele kaart die hij pakte tegen Brugge. "Ik haat verliezen en het is nog erger als ze spelen met ons. Dan neemt de frustratie toe. Er was al die 4-1 en dan dat jennende thuispubliek. Het was moeilijk om geen geel te nemen."