Zo gênant wat Kim Van Oncen meemaakt! "Een licht erotisch mailtje"

door: LHX
Kim Van Oncen
Afbeelding bron: Photonews

Kim Van Oncen werd bekend als actrice in 'Dertigers' en sinds deze week is ze ook te zien in 'Thuis'. Daarnaast baat ze ook enkele supermarkten uit.

Vanochtend was Kim Van Oncen te gast bij 'Goeiemorgen morgen', het Radio2-programma dat ze tot februari samen met Peter Van de Veire presenteerde. Ze vertelde er een wel héél gênant verhaal.

"Vorige week stuurde ik een professionele vraag naar een persoon die ik niet kende. Ik had in CC mijn zakenpartner gezet, een aannemer... allemaal random mensen die dat mee konden volgen", begint ze.

"De persoon aan de andere kant had dat niet door, denk ik. Hij stuurde een licht erotisch mailtje terug naar mij, om mij op date te vragen, maar hij had op 'allen beantwoorden' geklikt."

"Al die mensen uit mijn professionele omgeving stonden mee in die mail", vertelt ze. Peter kan zijn oren niet geloven. "Nee!", roept hij uit. "Nee!"

"Maar het beste van al was dat een van die mensen, met wie ik professioneel samenwerk, die mail had proberen doorsturen naar zijn vrouw en dochter, om te zeggen: 'Haha, kijk eens wat ze naar Kim Van Oncen sturen.' Maar die had per ongeluk óók 'allen beantwoorden' gedaan!"