Delhaize ziet verandering optreden bij klanten en pakt uit met exclusieve promotie

door: MRO
Delhaize
Afbeelding bron: Photonews

Delhaize stelt een flinke verandering vast in het aankoopgedrag van klanten wat betreft alcoholvrije dranken. De supermarktketen steunt die trend en geeft daarom nog een exclusieve promotie tot 31 januari.

Delhaize ziet dat klanten steeds meer alcoholvrije dranken kopen en zo bewust hun alcoholverbruik verminderen. Het is geen trend meer van de maanden januari en februari, maar het hele jaar door. De supermarktketen zet hier dan ook sterk op in.

De verkoop van alcoholvrije dranken is bij Delhaize de afgelopen 5 jaar verdubbeld. Het aanbod is dan ook flink gegroeid en ook voor de komende jaren zal dit productassortiment nog verder uitgebreid worden.

"We merkten een spectaculaire stijging in de vraag naar alternatieven voor alcohol, wat resulteerde in een snelle groei van ons aanbod, zegt Hélène D'Hollander, category manager drinks bij Delhaize.

Delhaize zet in op alcoholvrije dranken

“Technologie heeft een cruciale rol gespeeld bij de smaakverbetering van alcoholvrije dranken. We constateren met tevredenheid dat deze ontwikkeling een blijver is." 

Delhaize heeft nog tot 31 januari een exclusieve promotie lopen op meer dan 150 alcoholvrije producten. Klanten die 3 alcoholvrije dranken kopen, krijgen 30% korting.

Tags delhaize