VTM

Nieuwe 'The Voice'-winnaar lokt massaal veel reacties uit: Dit vinden de kijkers

door: LHX
Christophe en Laura Tesoro
Afbeelding bron: VTM

Het is zover: de winnaar van 'The Voice van Vlaanderen' is bekend. Het is de 43-jarige Christophe uit Roeselare.

Al tijdens zijn auditie blies Christophe de coaches van hun stoel. Hij werd opgenomen in het team van Jan Paternoster, maar die stuurde hem na zijn cross battle weer naar huis.

Hij werd echter weer opgepikt door vijfde coach Laura Tesoro. En maar goed ook, want algauw bleek dat hij finalemateriaal was. Vrijdagavond haalde hij het van de drie andere finalisten Kobe, Lucas en Laurens: de kijkers gaven hem de meeste stemmen. Zo wint hij 25.000 euro én zijn eigen single.

Op sociale media komen er ongelofelijk veel reacties op zijn overwinning. Die zijn stuk voor stuk positief. "Proficiat, Christophe", klinkt het aan alle kanten. "De absolute oververdiende winnaar!"

"Alle vier waren top, maar mijn favoriet en terechte winnaar was Christophe", schrijven de kijkers ook. "Echt verdiend. Mooie stem, goede zanger." "Hij heeft een machtig mooie stem, is sympathiek, heeft geen streken en is niet beginnen zweven."

Hoewel iedereen het erover eens is dat Christophe een waardige winnaar is, komen er toch ook opvallend veel reacties van kijkers die liever Kobe hadden zien winnen. "Mijn favoriet was toch wel Kobe, maar er kan er maar eentje winnen", wordt er geschreven.

"Alle vier waren ze heel goed. Mijn voorkeur was Kobe, maar proficiat Christophe. "Voor mij was Kobe de echte winnaar, jong bloed met zoveel talent." "Van Kobe gaan we zeker ook nog horen."