Delhaize verrast met product dat geen enkele andere supermarkt in huis heeft: "Vanaf dit weekend"

door: STS
Delhaize
Afbeelding bron: Photonews

Delhaize gaat een nieuw bier van influencer Average Rob verkopen. Het wordt de eerste supermarkt die Tout Bien Rouge in de rekken plaatst.

"In februari stelde Robert 'Average Rob' Van Impe de tweede telg in het Tout Bien-aanbod voor. Tout Bien Rouge is een friszoete Rouge van lage gisting met een alcoholpercentage van 6,9%", klinkt het bij Delhaize. "Net zoals bij de lancering van Tout Bien Pils in de zomer van 2022, nemen we vanaf dit weekend als eerste retailer Tout Bien Rouge op in het aanbod."

Met Tout Bien Rouge hoopt Delhaize voort te borduren op het succes van Tout Bien Pils. "Amper drie maanden na de lancering, in november 2022, hadden we al 300.000 blikjes Tout Bien Pils verkocht. Vandaag staat die teller al op een indrukwekkende 800.000 en draait de verkoop nog steeds aan een fors tempo van 25.000 blikjes per maand. Daarmee is Tout Bien Pils intussen een vaste waarde in ons bieraanbod."

"De eerste reacties op Tout Bien Rouge waren al heel positief, maar de grote start maken bij de eerste retailer zorgt toch weer voor wat vlinders in de buik", vertelt Average Rob. "We kijken echt met heel veel goesting uit naar de komst van de Rouge in de rekken bij Delhaize, net zoals bij de lancering van onze pils twee jaar geleden."

Tout Bien
Afbeelding bron: Delhaize