Vrouw doet walgelijke ontdekking in groente uit supermarkt: "Zo smerig!"

door: STS
Groenten
Afbeelding bron: Photonews

Een vrouw die groenten was gaan kopen in de supermarkt, schrok zich thuis een hoedje. Er bleek een hele kolonie insecten te leven op en tussen haar broccoli.

De Amerikaanse Natasha Simona kocht broccoli, verpakt in plastic, in een supermarkt van Costco. In een video die op TikTok viraal ging en maar liefst 1,8 miljoen keer bekeken werd, uit de vrouw haar afschuw over wat ze ontdekte toen ze de plastic zak opende.

"Ik heb deze zak gisteren gekocht. Ik heb hem net uit de koelkast gehaald en geopend. Er staat op de verpakking dat de broccoli drie keer gewassen werd. Kijk naar de kleine insecten die op de broccoli zitten. Ik krijg er de kriebels van."

"Was je groenten, zelfs al staat er op de verpakking dat ze al drie keer gewassen werden", raadt de vrouw haar volgers aan. "Dit is zo smerig!"

Een volger reageerde: "Bladluizen zijn dol op broccoli en zelfs als je het wast, blijven de eitjes zo aan de stelen kleven dat ze er niet afgewassen kunnen worden en dan komen ze uit in de verpakking."

@natashasimona OMG! WASH YOUR VEGGIES EVEN IF THE BAG SAYS “TRIPLE WASHED” This is so gross! The brand is Earthbound Farm and I purchased this from Costco! YUCK! @Costco Wholesale ♬ original sound - Natasha Simona