Fans van ‘Familie’ vrezen afscheid te moeten nemen van twee heel geliefde personages: “Sterven tijdens seizoensfinale”

door: PMN
Familie - Werner De Smedt
Afbeelding bron: VTM

Het is nog een tweetal maanden voor de seizoensfinale van ‘Familie’ er is. Dat is nog wel een tijdje, maar de fans zijn er nu al volop over bezig. Die seizoensfinale zou wel eens voor heel veel drama kunnen zorgen.

We weten nog niet heel veel over de seizoensfinale van ‘Familie’. Wat we al weten is dat het anders zal worden dan de voorbije jaren. Normaal is er drama bij Lars en/of Véronique. “Mijn personage zal een rustige seizoensfinale beleven”, zei Kürt Rogiers eerder al.

Kürt liet ook weten dat in de seizoensfinale van dit jaar de hele familie getroffen zal worden. “Allicht het werkt van Joris”, merken de fans op. “Misschien laat hij een bom ontploffen.”

"De bomma en Albert sterven in seizoensfinale van Familie"

De fans zijn er zo goed als zeker van dat niet iedereen die seizoensfinale zal overleven. Ze vrezen afscheid te moeten nemen van twee heel geliefde personage. “De bomma en Albert keren niet meer terug”, zeggen ze. “Zij sterven in de seizoensfinale.”

Of het zo zal zijn, valt af te wachten. De verwachting is dat de seizoensfinale er komt eind juni. De fans kunnen nauwelijks nog wachten.

Tags Familie