Tom Dice niet mals voor 'The Voice van Vlaanderen': "Afgehaakt"

door: LHX
Tom Dice en Kato Callebaut
Afbeelding bron: Instagram @katomusic

Tom Dice en Kato Callebaut vormen al zes jaar een koppel. Met hun duo The Starlings schopten ze het bijna tot op het Eurovisiesongfestival. Veel mensen leerden hen kennen door hun deelname aan 'Liefde Voor Muziek'.

Tom Dice koestert mooie herinneringen aan zijn deelname aan 'Liefde Voor Muziek'. In de podcast 'Kaffeklets' vertelt hij dat hij het een geweldig programma vindt.

De reden? "Gewoon omdat het geen competitie is", zegt hij. "Dat zorgt ervoor dat je je tv opzet en zegt: 'Ah, gezellig.' Het is gewoon een ode aan die muziek en hoe jij die interpreteert. Je wil het zo goed mogelijk doen voor de anderen."

Hij ziet daarin een groot verschil met 'The Voice van Vlaanderen' en de voorrondes voor het Eurovisiesongfestival. "Dat is altijd competitie. Daar komt altijd iets bij kijken waardoor de sfeer toch wat meer spanning heeft."

"'The Voice' is ook... Je bent in Vlaanderen, hé. Hoeveel mensen kan je op een jaar vinden die zingen op een hoog niveau? Ik ben daar wel een beetje op afgehaakt."