Delhaize heeft speciaal nieuws voor eigenaars van katten en honden

door: STS
Delhaize
Afbeelding bron: Photonews

Delhaize heeft grote plannen met het aanbod katten- en hondenvoeding. Dat aanbod gaat uitgebreid worden met kwaliteitsvolle producten.

"We hebben al een assortiment katten- en hondenvoeding, maar we willen dit nu graag uitbreiden om een ruime keuze aan kwaliteitsproducten voor huisdieren aan te bieden. We streven ernaar een selectie van premiumproducten voor huisdieren beschikbaar te hebben en zo te voldoen aan de groeiende noden en verwachtingen van huisdiereigenaren op het vlak van kwaliteit en diversiteit", klinkt het bij Delhaize.

"We willen onze klanten helpen wanneer hun gezin wordt uitgebreid met een huisdier en hen een gevarieerd assortiment aanbieden waarin ze niet alleen al het nodige kunnen vinden, maar vooral producten van de hoogste kwaliteit", verklaart Charlotte Brohez, Purchasing Manager Cats&Dogs bij Delhaize.

Delhaize gaat nu op zoek naar (premium)merken in de categorie katten & honden die momenteel nog niet in Belgische supermarkten verkocht worden. De geselecteerde leveranciers zullen hun producten daarna exclusief bij Delhaize kunnen verkopen.

Volg Redactie24 nu op Instagram