Meghan Markle ontploft: "Ze kon haar woede, haar razernij niet in bedwang houden"

door: STS
Afbeelding bron: Photonews

Meghan Markle, de echtgenote van de Britse prins Harry, zou woest geworden zijn na een recent interview op tv. Dat zegt een royalty-kenner.

Meghan Markle en prins Harry werden op de Amerikaanse zender CBS geïnterviewd door Jane Pauley. Na afloop zou Markle "erg geïrriteerd" geweest zijn en geschreeuwd hebben, zegt de Britse royalty-experte Angela Levin.

Tijdens het interview werd Meghan een vraag gesteld over haar eerdere uitspraken over zelfmoordgedachten, die ze deed tijdens een interview met Oprah Winfrey. Meghan gaf aan overrompeld te zijn door de vraag en zei dat ze deze vraag niet verwacht had.

"Nadat het interview voorbij was, schreeuwde ze blijkbaar tegen de producers, heel erg geïrriteerd over wat ze haar hadden gevraagd", citeert The Mirror Angela Levin. "Dat moet je niet doen met Meghan, want zij heeft de controle. Maar je kon zien dat ze haar woede, haar razernij niet in bedwang kon houden."

Boze blik naar Harry

"Ze kon er ook niet tegen dat Harry sprak. Ze keek hem aan met zulke harde ogen en zo'n vreselijke uitdrukking op haar gezicht omdat ze niet wilde dat hij sprak, stel ik me zo voor."

Volg Redactie24 nu op Instagram