Sean Dhondt geeft antwoord: “Of het een probleem is dat Maithé 14 jaar jonger is dan mij?”

door: PMN
Sean Dhondt - Maithe Rivera
Afbeelding bron: Instagram @seandhondt

Sean Dhondt is aan zijn laatste maand bezig bij DPG Media. Je kan hem nu elke namiddag tijdens de week horen op de radiozender Q All Stars. Aan het einde van deze maand stopt hij daar.

Sean Dhondt hoor je vanaf het najaar bij Play Nostalgie. Hij zal daar zijn eigen radioprogramma krijgen. De voorbereidingen zijn in volle gang. Normaal gezien start hij in september, tenzij tegen dan de baby al geboren is.

Sean's vriendin Maithé Rivera is immers hoogzwanger. “Ze is een vrouw met veel energie en positiviteit,” legt hij uit in Primo. “Maithé trekt me daarin mee. Als de wekker gaat, wil ze onmiddellijk aan de dag beginnen terwijl ik liever nog even zou blijven liggen.”

Sean Dhondt zegt dat het leeftijdsverschil geen probleem is omdat hij ook geen zittend gat heeft

“Haar levenslust en enthousiasme zijn zaken waarvoor ik gevallen ben. Ze is ook erg ambitieus als politie-inspecteur en in haar sport.”

Sean is wel 14 jaar ouder dan zijn vriendin. Een probleem vormt dat niet. “Ik heb ook geen zittend gat, anders zou dat wellicht niet compatibel zijn. Ik doe graag de dingen die zij doet en beschouw dat als pure qualitytime.”