Groot verdriet voor Ann Van Elsen: "Tragisch ongeval"

door: LHX
Ann Van Elsen
Afbeelding bron: Photonews

Ann Van Elsen heeft er een drukke, maar mooie zomer op zitten. Toch is er ook iets minder fijns gebeurd.

Op Instagram deelt Ann Van Elsen een opvallend bericht. Ze vertelt er over een pijnlijke gebeurtenis van de afgelopen zomer.

"Vorig jaar verwelkomden we in ons gezin teckeltje Dottie", schrijft ze. Het was liefde op het eerste gezicht. Dottie was de perfecte kleine zus voor labrador Fitch. "Wij zijn grote dierenvrienden, dus ons hart voelde vervuld en verliefd."

"Tot begin deze zomer er een tragisch ongeval gebeurde waardoor ons hart in duizend stukken brak. Van het hele gezin", vervolgt ze. "Ik kon amper werken en vrolijk zijn op de radio de eerste dagen, achteraf was het net die radio die me enorm heeft geholpen."

Inmiddels is hun gezin echter weer compleet. "Vrij snel kregen we een 'toevallige' kans op een nieuw kleintje. Het voelde zeer dubbel. Maar vandaag is ons hart voller dan ooit met de komst van hot dog 'Hottie'. Sinds 16 augustus deel van ons leven, deel van ons hart, met een mooie plek naast haar nichtje Dottie."

Anns volgers leven ontzettend met haar mee en loven haar voor haar professionaliteit. "Op de radio is het niet merkbaar geweest", reageren ze. "Je hebt dat supergoed gedaan."