Drie must-see films met Oscar-winnares Nicole Kidman op Netflix

door: WVDS
The Perfect Couple, Netflix serie
Afbeelding bron: Netflix

In de veelzijdige wereld van film en televisie heeft Nicole Kidman meermaals bewezen dat zij een actrice is die niet terugschrikt voor diverse en complexe rollen.

De meest recente film waarin ze te zien is, The Perfect Couple, staat sinds 5 september op Netflix. Maar er staan nog een aantal andere films met haar in op Netflix. Hierna hebben we er naast The Perfect Couple nog twee uitgelicht.

The Perfect Couple staat sinds 5 september op Netflix en is daarmee de meest recente film met Nicole Kidman in de hoofdrol. Amelia Sacks staat op het punt te trouwen in een van de rijkste families van Nantucket. Haar afkeurende toekomstige schoonmoeder, de beroemde romanschrijfster Greer Garrison Winbury (Nicole Kidman), heeft kosten noch moeite gespaard. Maar dan duikt er een lichaam op aan het strand. Geheimen komen aan het licht en plotseling is iedereen een verdachte.

In 2020 speelde Nicole Kidman in de film The Prom, samen met een cast vol bekroonde acteurs en actrices. Dee Dee Allen (Meryl Streep) en Barry Glickman (James Corden) zijn toneelsterren uit New York City die in een crisis verkeren. Ondertussen beleeft Emma Nolan (Jo Ellen Pellman) een heel ander soort liefdesverdriet omdat ze niet met haar vriendin Alyssa (Ariana DeBose) naar het schoolbal mag gaan. Dee Dee en Barry gaan samen met Angie (Nicole Kidman) en Trent (Andrew Rannells) op pad. Uiteindelijk willen ze samenkomen om Emma een avond te bezorgen waarop ze echt kan vieren wie ze is.

The Beguiled is een thriller uit 2017, geschreven en geregisseerd door Sofia Coppola. In de hoofdrollen Colin Farrell, Nicole Kidman, Kirsten Dunst en Elle Fanning. Martha Farnsworth (Kidman) leidt een meisjesschool in Virginia tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog. Terwijl ze in het bos op zoek is naar paddenstoelen, komt de jongste leerlinge Amy John McBurney tegen, een gewonde korporaal die gedeserteerd is. Alle vrouwen en meisjes in de school zijn meteen gefascineerd door de knappe man.

Tags