Conner Rousseau maakt zich pijnlijke bedenking: "Allereerste keer dat ik die uitspraak doe"

door: LHX
Conner Rousseau
Afbeelding bron: Photonews

Conner Rousseau heeft een razend druk leven, en dat heeft zo zijn consequenties. De laatste tijd begint hij dat hard te beseffen.

Met zijn drukke job heeft Conner Rousseau amper tijd om zijn vrienden te zien. Hij probeert er op de cruciale momenten wel voor hen te zijn, maar merkt toch dat hij de laatste jaren veel heeft gemist.

"Tijdens die laatste jaren als twintiger gebeurt er toch heel veel. Dat zie ik rondom mij", zegt hij in Primo. "Ingrijpende dingen. Terwijl ik op mijn 26ste voorzitter van Vooruit ben geworden en sindsdien uitsluitend met politiek ben bezig geweest."

Zijn gebrek aan een privéleven zorgt ervoor dat hij soms weleens aan zijn keuze twijfelt. "Ik weet niet of ik het opnieuw zou doen, met alles wat ik nu weet", geeft hij toe. "Dit is de allereerste keer dat ik die uitspraak doe, besef ik nu."

Deze zomer heeft hij amper vier dagen verlof gehad. Hij probeerde naar Pukkelpop te gaan, maar vertrok na drie uur al omdat hij voortdurend met de onderhandelingen in zijn hoofd zat. "Ik hoop dat het op een dag het allemaal waard blijkt te zijn", klinkt het.