Netflix-kijkers over-the-top gefascineerd door aangrijpend kostuumdrama: “Een van de mooiste films al gezien op Netflix!”

door: WVDS
ZNACHOR Forgotten love netflix film
Afbeelding bron: Netflix

Of je nu een fervent filmkijker bent of af en toe een film uitkiest om te bekijken, bij Netflix vind je altijd wel iets naar jouw smaak.

Wij hebben deze keer een pareltje uitgekozen om jullie over te informeren: Forgotten Love of Znachor. Een kostuumdrama dat al miljoenen kijkers wereldwijd heeft geïmponeerd.

"Dat was genieten", kijker over Forgotten Love of Znachor op Netflix

Kijkers hebben alleen maar lof over deze mooie en meeslepende dramafilm. “Prachtig! Een van de mooiste films al gezien op Netflix!”, “Echt topfilm. Mooi verhaal ook... dat was genieten!”, “Prachtige, aangrijpende film!”, “Fantastisch mooie film”, “Moet je echt kijken, prachtige film”.

Forgotten Love of Znachor is een Poolse langspeelfilm die 2 uur en 20 minuten duurt. Het is een universeel verhaal over een gerespecteerde chirurg, professor Rafal Wilczur. Het geluk is een tijdje niet aan zijn kant.

Zo wordt hij door zijn vrouw verlaten. Wanneer hij slachtoffer wordt van een overval, verliest hij als gevolg van zijn verwondingen ook nog eens zijn geheugen. Later komt hij weer in contact met iemand uit zijn vergeten verleden.

Forgotten Love is gebaseerd op de iconische Poolse roman Znachor van Tadeusz Do??ga-Mostowicz. Geleid door acteur Leszek Lichota, die de rol van professor Rafal Wilczur speelt, is de film een zinderende cocktail van mysterie, drama en vooral heel aangrijpend.

Tags