Liesl Ost, ex van Louis Thyssen, grijpt in nadat hij haar liet staan voor Julia Boschman van K3

door: PMN
Liesl Ost
Afbeelding bron: Instagram@lieslost

Het zijn al moeilijke weken geweest voor de 27-jarige Liesl Ost. Haar vriend Louis Thyssen heeft haar laten staan. Hij begon daarop een relatie met Julia Boschman van K3.

Liesl Ost deelde haar verdriet op sociale media. “Het rood onder mijn ogen is omdat mijn huid verbrand is van het vele huilen,” citeert Dag Allemaal haar op TikTok.

Liesl denkt niet dat hun relatie zal blijven duren. “Mijn instorting voelde als doodgaan. Een huis dat gebouwd is op andermans tranen blijft toch nooit staan. Hij bepaalt mijn waarde niet. Ik werd er ziek van om zoveel woorden aan hem te verspillen.”

Liesl heeft op haar Facebook de achtergrondfoto met Louis Thyssen weggehaald

Intussen heeft Liesl ingegrepen. Een familietrip naar de Provence gaf haar nieuwe inzichten. Zo heeft ze ingrepen op haar Facebook.

Op Facebook heeft Liesl zowel de achtergrondfoto met Louis als de status ‘in een relatie met Louis Thyssen’ weggehaald. In nieuwe filmpjes op TikTok zien we Liesl nu vrolijk dansen door de Franse stadjes. “Ik dacht dat het leven enkel zwart of wit kon zijn, maar het is van goud,” klinkt het nu.