'Bomma' Annie Geeraerts deelt slecht nieuws: "Lukt nog amper"

door: LHX
Afbeelding bron: Photonews

Annie Geeraerts is bijna 98, maar toch speelt ze nog mee in 'Familie'. De laatste tijd is ze echter wat op de sukkel geweest.

Sinds kort woont Annie Geeraerts in een serviceflat. Het was tijd: door problemen met haar knieën werd het moeilijker en moeilijker om de trappen in haar huis te doen. Bovendien kwam ze begin dit jaar enkele dagen in het ziekenhuis terecht na een val op haar heup.

Sindsdien loopt ze met een rollator. Dat is helaas de reden waarom ze al een tijdje niet meer op premières te zien is geweest: ze is te fier om met een rollator naar het theater te gaan.

"Om die reden heb ik ook mijn abonnement op de opera opgezegd", vertelt ze in Dag Allemaal. "Ik zag er tegenop om voor een volle zaal als een kreupele de trappen op te gaan, dat frustreerde mij enorm."

"Naar het theater ging ik nog wel, zij het met de taxi in plaats van de tram, maar dat lukt nog amper." Het zou wel kunnen dat het binnenkort weer beter gaat: ze is nu al een stuk zelfstandiger dan enkele maanden geleden.

"Ik heb nu nog een paar maanden voor het nieuwe theaterseizoen begint, en ik ga proberen om weer zonder rollator te leren stappen", neemt ze zich voor.