Lisa Van Rossem blikt terug op burn-out van haar broer Metejoor: Ze hebben samen belangrijk besluit genomen

door: PMN
Lisa en Metejoor
Afbeelding bron: Photonews

Lisa Van Rossem is met haar nieuwe single ‘Toxic Lullaby’ genomineerd voor ‘Zomerhit’. Het zal voor haar nog spannend worden. Aan het einde van de maand kennen we de winnaar.

Lisa Van Rossem is de zus van Metejoor. In Dag Allemaal blikt ze terug op de periode dat haar broer een burn-out had. Ze zijn toen een grote steun voor elkaar geweest.

“Dan stuurden we naar elkaar: ‘Zin in een wandeling?’ En even later waren we in de natuur aan het wandelen met de hond”, licht Lisa toe. “Een halfuurtje rustig praten met elkaar, ons hart luchten, dat laadt ons allebei helemaal op."

Lisa Van Rossem en Metejoor besloten dat wanneer hun geest of lichaam het even laat afweten ze hun optredens annuleren

Door zijn burn-out moest Metejoor enkele shows naar een latere datum verplaatsen. Daar zat hij hard mee in. “Je hebt het gevoel dat je je publiek in de steek laat”, verduidelijkt Lisa.

“Maar als het niet gaat, dan gaat het niet. Dan verhuizen we het naar een latere datum. Dat hebben Joris en ik ook tegen elkaar gezegd: ‘Al doen we dit met hart en ziel, het is maar één show.’ Als je lichaam of geest het even laat afweten, dan is dat kut. Maar de wereld vergaat niet. Joris en ik hebben geleerd heel hard te relativeren.”