Laura Tesoro had een vreselijke reis: "Nooit doe ik dat nog!"

door: LHX
Laura Tesoro
Afbeelding bron: VTM

Donderdagavond was onder meer Laura Tesoro te gast in 'Café Congé'. Ze vertelde er over een slechte vakantie-ervaring.

In 2022 ging Laura Tesoro mee op Radio2-cruise. Ze moest er optreden, maar kreeg tussendoor ook de kans om te ontspannen.

Van ontspanning kwam er echter weinig in huis, vertelt ze in 'Café Congé'. "We dachten: keitof, we gaan er alles uithalen." 'We', dat waren Laura, haar gitarist Steven en diens vrouw Joyce.

"De eerste avond waren we in Ibiza, en we dachten: we gaan goed uit eten. Een goeie wagyu-steak, een goed glas wijn..." De bediening verliep echter minder snel dan gehoopt, en de boot zou om 22.45 uur weer vertrekken.

"Toen het eten er eindelijk was, hebben we dat naar binnen moeten schrokken. Die wijn: ad fundum. We hadden ondertussen de rekening al gevraagd. Ik voelde mij zó onbeschoft, dat was waanzin."

De dag erna besloten ze het in Valencia anders aan te pakken. Ze huurden fietsen, zodat ze zich sneller konden verplaatsen. Hun lunch duurde echter óók langer dan verwacht. 

"Dus wij hebben gefietst voor ons leven, terug naar die boot. We stonden in het zweet toen we aankwamen." Laura heeft haar conclusie getrokken over cruises. "Nooit doe ik dat nog! Da's helemaal niet ontspannend. Ik had alleen maar stress om op tijd op die boot te geraken. Horror."