Een acteercarrière voor Metejoor? Hij duikt op in populaire serie

door: LHX
Metejoor
Afbeelding bron: VTM

Op maandag 2 september begint het tweede seizoen van 'Milo' op VTM. Daarin speelt niemand minder dan... Metejoor.

De seizoensfinale van het eerste seizoen van 'Milo' liet de fans op het puntje van hun stoel achter. Op maandag ontdekken ze eindelijk hoe Liam en Milo het ervan afbrengen na de aanslag, en welk lot de drugsverslaafde Lou beschoren is.

We maken kennis met maar liefst vier nieuwe personages. Zij zorgen voor kakelverse verhaallijnen met onverwachte koppels, eerste kussen, ongeplande zwangerschappen en een uit de hand gelopen undercoveroperatie.

Een van de acteurs die zijn intrede doet in de serie is niemand minder dan Metejoor. De zanger maakt er zijn acteerdebuut. Hij speelt zichzelf en geeft privéles aan Milo om haar blokkades te overwinnen.

Daarnaast duikt ook Erika Van Tielen op. Als Roxanne sluipt zij Kosmos binnen als administratieve hulp, maar papieren en orders kunnen haar gestolen worden. De diamanten van Hilde, dáárop heeft ze het gemunt.

Naast Metejoor en Erika maken ook Lotte Heijtenis en Hans De Munter hun opwachting. De eerste speelt Kim, een ex-lief van Koen, en de tweede Georges, de vader van Maud.