Wout van Aert komt met prachtig nieuws en brengt dat ook op grappige wijze

door: JDH
wout van aert
Afbeelding bron: Photonews

Geen Wout van Aert aan de start van het WK zondag, hij herstelt nog van zijn knieblessure uit de Vuelta. Hij heeft wel een nieuwe stap in zijn revalidatie kunnen zetten. 

Op 3 september kwam Wout van Aert stevig ten val in de Vuelta. In een afdaling kon hij een andere renner niet meer ontwijken en knalde hij tegen een bergwand. Van Aert probeerde nog verder te fietsen, maar dat ging niet meer. 

Van Aert had een diepe wonde aan zijn rechterknie opgelopen, waardoor hij een streep moest trekken onder zijn seizoen. Ondertussen is Van Aert in Italië met zijn vrouw Sarah, waar hij geniet van wat vakantie. 

Van Aert vertrok nog naar Italië met krukken, maar die heeft hij ondertussen al in de vuilbak gegooid. Dat maakte hij duidelijk met een filmpje op de sociale media van zijn vrouw Sarah. Een nieuwe stap in zijn revalidatie dus. 

Wanneer we Van Aert opnieuw op de fiets zullen zien, is nog niet duidelijk. Hij heeft wel al de ambitie uitgesproken om deze winter opnieuw te crossen, maar daarvoor moet er dus nog even geduld geoefend worden.