Wow! Martien en Erica Meiland kondigen héél groot nieuws aan

door: LHX
Château Meiland
Afbeelding bron: Play4

De familie Meiland is al vele jaren op televisie te zien. Nu gaan ze heel een nieuw avontuur aan.

Veel mensen vinden dat het concept van 'Chateau Meiland' stilaan wel is uitgemolken, maar toch blijft de familie met nieuwe dingen komen. Zo kan je op SBS6 momenteel kijken naar 'Chateau Meiland en route', waarin de familie door Europa trekt met de camper.

Of er hierna nóg een seizoen komt, is voorlopig nog niet geweten. Wél maken Martien en Erica Meiland nu bekend dat ze met een heel ander project bezig zijn.

Aan de Telegraaf vertellen ze dat ze in hun eigen bioscoopfilm gaan spelen. "Ik heb gisteren pas de eerste versie van het script gelezen en dat is om te gieren", klinkt het bij Martien. 

"In de meest spannende scène komt er, letterlijk en figuurlijk, een lijk uit de kast vallen. Dat is nog eens wat anders dan een bouwval of achterstallig onderhoud. Ik houd me wel netjes aan het verhaal en improviseer niks."

De film, waarin dochters Montana en Maxime niet meespelen, komt uit in het najaar van 2025 of het voorjaar van 2026. Martien kan alvast niet wachten. "Het is, vijf jaar nadat we aan dit nieuwe leven zijn begonnen, een beetje de kroon op ons werk", klinkt het.