VTM

Kijkers van 'The Masked Singer' zeggen allemaal hetzelfde na de ontmaskering van Boom

door: LHX
Boom
Afbeelding bron: VTM

Na Karl Vannieuwkerke en Hugo Sigal hebben we vrijdagavond afscheid moeten nemen van een derde zanger in 'The Masked Singer'. Boom bleek niemand minder dan VRT-journaalanker Wim De Vilder te zijn.

Tom Waes, Herbert Flack, Dieter Coppens... Over de identiteit van Boom werd er heel wat gespeculeerd, maar tot hij zijn masker afzette, tastte iedereen in het duister. Zelfs presentator Jens Dendoncker was even helemaal van zijn melk toen bleek dat Wim De Vilder in het pak zat.

Ook de kijkers zijn verrast. Uit de vele reacties op sociale media blijkt dat Wim een onvergetelijke indruk nalaat. "Zo spijtig dat Boom eruit ligt. Prachtig gezongen", wordt er geschreven. "Prachtige, warme stem, zo knap gedaan."

"Geweldig goeie act en stemvast gezongen", klinkt het ook. "Totaal onverwacht van Wim. Chapeau dat hij zo uit zijn comfortzone durfde te komen."

"Boom was geweldig, die mag in mijn tuin staan. Goed gedaan, Wim." "Ik wist niet dat hij zo mooi kon zingen, knap gedaan." "Nooit gedacht, top gedaan." "Proficiat, Wim!"