VTM

Karlien uit ‘Blind Getrouwd’ maakt zich bedenking over haar echtgenoot Thomas: “Zoiets laat zijn littekens na”

door: PMN
Blind Getrouwd - Karlien - Thomas
Afbeelding bron: VTM

De experts van ‘Blind Getrouwd’ koppelden Karlien aan Thomas. Het koppel heeft intussen zijn huwelijksreis achter de rug. Of ze getrouwd blijven, weten we binnenkort.

Karlien en Thomas hebben elkaar intussen beter leren kennen. Dit heeft Karlien wel aan het denken gezet. “Thomas heeft een depressie gehad, en zoiets laat littekens achter,” reageert ze in Dag Allemaal.

“Maar ik ben er zeker van dat hij genoeg tijd heeft genomen om te herstellen. Hij heeft ook alle tests en gesprekken doorlopen met de experts en psychologen voor ‘Blind Getrouwd’, wat me geruststelde.”

Karlien zegt dat Thomas een depressie heeft gehad en dat dit zijn littekens nalaat

“Het gaf me het vertrouwen dat hij klaar was om aan een nieuwe relatie te beginnen, zelfs na een moeilijke liefdesbreuk. Vergeet ook niet dat hij vlak voor ‘Blind Getrouwd’ zijn grootvader verloor en dat zijn zus - met wie hij een goede band heeft - plots weer in België was voor het huwelijk na een lange reis. Dus ik begrijp zeker dat hij emotioneel was.”

Voor Karlien en Thomas is het na hun huwelijksreis weer tijd om het dagelijkse leven op te pikken. Ze wonen samen in een appartement. Het is ook tijd om weer aan het werk te gaan.